فرق قالب های اختصاصی با قالب آماده در وردپرس

فرق قالب های اختصاصی با قالب آماده در وردپرس
به عنوان یک کارفرما حتما شده برای مشاوره طراحی سایت با شرکت های طراحی سایت تماس گرفته باشید و از آن ها سایت وردپرسی بخواهید و مشاور طراح سایت به شما بگوید قالب آماده می خواهید یا قالب اختصاصی، یا حتی خودتان میخواهید قالب وردپرسی برای سایت خود بخرید و نمی دانید فرق قالب ها در چیست و چه قالبی بهتر است، در این مورد باید عرض کنم که ما در بخش نقد و بررسی قالب های وردپرسی انواع قالب ها را بررسی کرده ایم می توانید در این مورد ویدئوهای ما را مشاهده کنید.
برای اینکه بدانید فرق قالب های آماده با قالب های اختصاصی چیست ابتدا باید هر دو را برای شما تعریف کنیم و توضیح مختصری در مورد آن ها بدهیم.
قالب های آماده وردپرسی چیست؟
ببینید وردپرس در حقیقت یک سیستم تولید محتوای آماده بحساب می آید و برای طراحی سایت با وردپرس احتیاج به یک قالب وردپرسی دارید، طراحی قالب وردپرسی کار راحتی نیست و گاها احتیاج به دانش برنامه نویسی دارد برای همین برنامه نویس ها و طراحان، قالب هایی را طراحی یا ترجمه می کنند و آن قالب ها را به کاربران می فروشند، عموما این قالب ها از روی نسخه ی اصلی قالب طراحی می شود و برنامه نویس ها فقط آن ها را به فارسی ترجمه کرده و راستچین می کنند.
به طور مثال قالب وودمارت یکی از قالب های معروف فروشگاهی در دنیا می باشد که یک برنامه نویس خارجی آن را نوشته و در سایت تم فارست به صورت دلاری به فروش می رسد و قیمت بالایی هم دارد، یک برنامه نویس یا طراح ایرانی این قالب را یکبار خریداری کرده، آن را ترجمه می کند و به کاربران ایرانی می فروشد. این در صورتی ست که فروش این قالب باید با لایسنس اصلی GPL باشد اما برنامه نویسان ایرانی این قالب ها را برای آن که بتوانند به افراد زیادی بفروشند نال یا کرک می کنند که یکی از مواردی که این قالب ها را بدون اعتبار می کند همین کرک کردن قالب هاست.(کرک کردن یعنی برداشتن لایسنس اصلی قالب و تغییر در کد های اصلی قالب) یعنی شما در حقیقت دارید از یک نسخه ی غیر حرفه ای و غیر قانونی با مشکلات بسیار استفاده می کنید. خب فکر کنم تا اینجا متوجه شدید که قالب های آماده چه معنایی دارد در ادامه برخی از معایب و مزایای این قالب ها را با هم بررسی می کنیم.
مزایای قالب های آماده وردپرسی
- قیمت مناسب
- نصب آسان
- فارسی شده
- پنل تنظیمات آسان
- گاها پشتیبانی خوب
معایب قالب آماده وردپرسی
- کرک شده می باشند
- نال شده می باشند
- امنیت پایین
- سرعت لود کم
- سئو ضعیف
- دارای تروجان و ویروس
- بدون لایسنس
- هماهنگ نبودن با افزونه ها
قالب های اختصاصب وردپرس چیست؟
خب اگر تعریف قالب های آماده را خوانید پس می دانید قالب های آماده توسط یک برنامه نویس ترجمه یا طراحی می شوند. حالا فرض کنید یک برنامه نویس یک قالب را طراحی کند اما آن را کرک و نال نکند و به افراد زیادی نفروشد و شما تنها خریدار آن قالب باشید، این می شود تعریف ساده ی قالب های اختصاصی وردپرسی. این قالب ها ترجمه ای از قالب اصلی نیستند و خودشان قالب اصلی به حساب می آید و عموما به دو شکل طراحی می شوند
نوع اول : کدنویسی اختصاصی و خلق یک قالب جدید که هزینه های بسیار زیادی دارد
نوع دوم : استفاده از قالب ها پایه ای وردپرس و خام(که توسط برنامه نویسان توسعه داده می شوند) مانند قالب هلو المنتور
معایب قالب های اختصاصی وردپرسی
- قیمت بالا
- زمان طراحی بیشتر
- رابط کاربری سخت تر
مزایای قالب های اختصاصی وردپرسی
- سرعت بالا
- امنیت بالا
- سئو بسیار خوب
- کاملا قانونی
- ظاهر خاص تر
- طراحی یونیک
- کدنویسی تمیز
- پشتیبانی بهتر
تا اینجا متوجه شدید که قالب های اختصاصی چه تعریفی دارند و همینطور قالب های آماده، حالا تصمیم قطعی با شماست که کدام را انتخاب کنید، بعضی وقت ها شما یک شغل را می خواهید به صورت تست و آزمایشی اجرا کنید پس لازم نیست هزینه های زیادی برای طراحی قالب اختصاصی بدهید اما اگر جدی به فکر فروش اینترنتی یا کار در فضای مجازی هستید از قالب های آماده استفاده نکنید، همانطور که در بالا اشاره کردیم قالب های آماده معایب زیادی دارند اما در مقابل قیمت کمتری هم دارند و خودتان حتی بدون دانش برنامه نویسی هم آن ها را می توانید اجرا کنید اما برای طراحی حتما احتیاج به یک متخصص دارید. بیش از این در مورد سایت های کدنویسی شده و فرق آن ها در مجموع با وردپرس در مقاله ای کامل صحبت کرده بودیم که اگر دوست داشتید آن مقاله را هم مطالعه فرماید.
و در آخر اگر احتیاح به مشاوره طراحی سایت دارید می توانید همین الان با شماره مشاورین آموزشگاه علمینه تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید